GRAFOLÓGIA

Kis gimnazista koromban vettem kezembe az első grafológia könyveket. Emlékszem, amikor Csötörtök Csaba Grafológia könyvét átlapoztam, nagyon megfogott a gondolat, hogy egy tulajdonságnak lehet pozitív és negatív oldala. Tulajdonképpen választhatok. 15 évesen saját magam által kitalált gtafo-terápiába kezdtem. Átalakítottam bizonyos betűket az írásomban, azért, hogy a pozitív tulajdonság megjelenhessen. Hogy megjelent-e, vagy mitől jelent meg, az szubjektív élmény. – Egyébként megjelent:)

Azután egy beszélgetésben hallottam fiatal felnőttként arról, hogy létezik grafológia képzés. Másnap beiratkoztam a Grafológiai Intézetbe. Ismét eltelt pár év. Anyagokat kértem egykori kedves tanáromtól, Budavári Zsuzsától a grafológia OKJ-s vizsgámhoz. Eztán Ő meghívott Demeter Lilla grafológus képző iskolájába  – a mostani Lukács Oktatási Központba – , ahová Lilla befogadott tanárként. Azóta is hálás vagyok Nekik ezért.

Több, mint tíz év tanítok örömmel a Lukács Oktatási Központban. Töretlen lelkesedéssel fordulok a személyiség titkai felé. Fontosnak tartom, hogy mindenféle vizuális, grafikai kifejezésünkre odafigyeljünk. Rengeteg hasznos információt hordoz számunkra! (Gyimóthy Gábor)

Képek: 1, 2